راه حل لق گیری سرامیک

لق گیری سرامیک

از گذشته تا کنون معماران و مهندسان برای زیباتر کردن مکان‌ هایی که می ‌سازند از کاشی ‌ها و تکه سنگ‌هایی استفاده می کنند تا نمای ساختمان یکدست شده و جلوه خاصی داشته باشد. امروزه نیز با پیشرفت صنعت سنگ و گسترش معماری، مهندسان از سرامیک‌ ها برای نمای ساختمان یا پوشش کف، استفاده می ‌کنند که تنوع زیادی دارند. سرامیک ‌ها با آن که طرح‌ های گوناگون و زیبایی دارند؛ اما اگر بادقت و به درستی جایگذاری نشوند، لق شده و مشکلات زیادی را ایجاد می ‌کنند. گاهی نیز به مرور زمان به دلیل تغییرات آب و هوایی سرامیک‌ها شل می‌ شوند که به هیچ وجه جای نگرانی نیست؛ زیرا ما در این مقاله راه‌حل‌ هایی برای لق گیری سرامیک بیان می‌کنیم که شما با استفاده از هر کدام می ‌توانید مانع از لق ماندن و شکستن سرامیک ها شوید.

علت لق شدن سرامیک ‌ها

قبل از بیان راه‌حل ‌هایی برای لق گیری سرامیک، بهتر است با دلایل لق شدن سرامیک ‌ها آشنا شوید؛ زیرا عوامل مختلف و زیادی در لق شدن آن ها دخیل هستند که با دانستن و رعایت یک سری نکات می ‌توان مانع از لق شدن و از بین رفتن سرامیک ‌ها شد.

عدم مهارت کاشی‌کار در نصب سرامیک

یکی از مهم ‌ترین دلایل لق شدن سرامیک‌ها نصب نادرست آن ‌ها است، به همین دلیل توصیه می ‌شود برای انجام این کار از کاشی‌کاران ماهر و باتجربه کمک گرفته شود؛ چرا که در زمینه ‌های تراز بندی، نصب و بندکشی تسلط کافی را داشته و تمامی مراحل را به طور اصولی به پایان می ‌رساند. بهترین مارک های چسب کاشی ضد اسید.

تغییرات درجه حرارت

نوع موادی که در سرامیک ‌ها و ملات آن ‌ها به کار می‌رود، متفاوت است و به همین دلیل زمانی که تغییر دما به دلیل شرایط آب و هوایی صورت می‌ گیرد؛ هر کدام به میزان متفاوتی دچار انبساط و انقباض می ‌شوند که به مرور زمان کاشی را لق خواهد کرد.

خشک بودن ملات در نصب

یکی دیگر از دلایل شایع لق شدن سرامیک ‌ها خشک بودن ملات آن‌ها است؛ زیرا اگر خیس نباشد خاصیت چسبندگی کافی نداشته و پس از مدت زمان کوتاهی از سرامیک جدا می‌ شود و مجبور به لق گیری سرامیک خواهید شد.

میزان ضخامت ملات

میزان ضخامت ملات در قسمت ‌های مختلف ساختمان، یکسان نیست؛ به عنوان مثال قسمت ‌های لوله‌ کشی یا سیستم ‌های گرمایشی باید از چندین لایه ملات استفاده شود تا بر اثر گرما ملات به راحتی از سرامیک جدا نشود و لق شود.

تردد بر روی سرامیک تازه نصب شده

پس از نصب سرامیک ‌ها نباید حداقل یک روز بر روی آن ‌ها تردد داشت؛ زیرا ملات خشک نشده و با حرکت بر روی آن به راحتی جابه‌جا شده و باعث جدا شدن و از بین رفتن تقارن و چسبندگی کاشی می ‌شود.

لق ‌گیری سرامیک 1

راه‌حل‌ هایی برای لق گیری سرامیک

به طور کلی برای این کار، دو راه‌حل وجود دارد که ما در این قسمت از مقاله آن‌ ها را آموزش می‌ دهیم.

لق گیری سرامیک توسط کاشی ‌کار

در این روش کاشی‌کار برای این کار، ابتدا کاشی(Tile) را بر میدارد، به این صورت که در مرحله اول با ابزاری به نام فرز یا کاردک و فرچه، درز های اطراف آن را به طور کامل از مواد بندکشی خالی می‌ کند، سپس از یک مکش یا قلپک برای بیرون آوردن پنل از جای خود استفاده می‌کند تا دچار شکستگی نشود.

پس از درآوردن سرامیک باید محل اتصال تمیز شود تا بعد از نصب؛ سطح یکسانی با دیگر سرامیک‌ ها داشته باشد، به همین دلیل مقداری از ملات قبلی را می ‌تراشد و از چسب کاشی ضد اسید و ملات تازه برای چسباندن سرامیک استفاده می‌ کند. بعد از ریختن ملات کاشی‌کار بلافاصله سرامیک را نصب می‌ کند و با چکش پلاستیکی یا چکش ویبره بر روی آن ضربه وارد می ‌کند تا هم تراز شود. در مرحله آخر با استفاده از پودر بندکشی، دورتادور سرامیک را درزگیری کرده و تمیز می‌کند تا زیبایی آن دیده شود.

لق گیری سرامیک در خانه

اگر زمانی به یک کاشی‌کار حرفه ‌ای برای خانه خود، دسترسی نداشتید بهتر است خودتان، لق گیری سرامیک را رفع کنید تا به دیگر سرامیک‌ ها آسیبی وارد نکند. برای لق ‌گیری در خانه ابتدا باید چهار طرف سرامیک و روی درز ها را با دریل به عمق 2 سانتی ‌متر سوراخ کرد، به این نکته در این مرحله توجه کنید که عمق سوراخ باید به اندازه‌ای باشد تا به کف اصلی نرسید. در مرحله بعد باید چسب بتن ضد آب را درون گان ریخته و داخل منافذ را پر کرد، سپس وزنه ‌ای بر روی آن قرار داد تا هم سطح شده و لق گیری سرامیک برطرف شود.

کلام آخر

حال که با نحوه لق گیری سرامیک آشنا شدید و دانستید در هر روش استفاده چسب به چه اندازه اهمیت دارد، بهتر است چسب را از سایت معتبر دیجی چسب تهیه کنید؛ زیرا مرغوب ‌ترین چسب‌ ها را در اختیار مشتریان خود قرار خواهیم داد تا رضایتشان را به دست آوریم.

 

محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.
تماس با ما